03.10.2010.

Dani beba, djece i trudnica

Dani beba, djece i trudnica, najveći specijalizirani sajam takve vrste u ovom dijelu Europe, održao se 24-26. rujna 2010. godine u Splitu u Spaladium Areni

Dani beba, djece i trudnica, najveći specijalizirani sajam takve vrste u ovom dijelu Europe, održao se 24-26. rujna 2010. godine u Splitu u Spaladium Areni. Između stotinjak izlagača i izvođača, i naši mali karataši su uz vodstvo trenerice prof. Maje Mikelić pokazali svoje vještine.

U subotu, 25. rujna 2010. godine nastupala su dva tima, učenici Frane Pejković, Luka Pecotić i Petar Čulić te učenice Jelena Puzić, Ivona Jovanović i Emerciana Alfirević.

U nedjelju 26. rujna 2010. godine su nastupali učenici Marko Ivanišević, Špiro Golem i Ante Vidović, te učenice Petra Marelja, Ivana Dragičević i Lenka Kuljiš kao druga dva tima.

Naši mali karataši su prezentirali karate sport kroz svoje znanje karate tehnika i kata, te samoobrane.

Zasigurno da je prezentacija naših malih karataša dala jasan uvid koliko karate utječe na pravilan motorički i psihički razvoj djeteta.

Naši mališani osim što su pokazali motoričke kvalitete, pokazali su koliko je karate utjecao na razvoj djetetovog samopouzdanja, vještine učenja, pamćenja i koncentracije.