10.09.2014.

MEĐIMURJE OPEN

Vinko Ursić Glavanović je zajedno s reprezentativnin kolegom Goranom Lučinom nastupio na kontrolnom natjecanju Međimurje Open u Čakovcu

Nakon vrlo uspješnog ulaska u natjecateljsku sezonu osvajanjem brončanog odličja u kategoriji seniora +84 kilograma na međunarodnom natjecanju World Karate Open u Lignanu s preko 1000 natjecatelja, Vinko Ursić Glavanović je zajedno s reprezentativnin kolegom Goranom Lučinom nastupio na kontrolnom natjecanju Međimurje Open u Čakovcu.

Goran je nastupio u kategoriji do 75 kilograma, ali se nažalost ozlijedio te je morao odustati od daljnjeg natjecanja. Srećom, nakon pregleda ustanovljeno je da ozljeda neće ugroziti njegov nastup na Svjetskom prvenstvu koje se početkom studenog odvija u Bremenu, već će za nekoliko tjedana biti ponovno potpuno spreman.

Vinko je u kategoriji preko 84 kilograma ponovio uspjeh iz Lignana ukazavši na vrlo dobru formu kao rezultat izvrsno odrađenih ljetnih priprema.

Već narednog vikenda dvojac je trebao predstavljati Hrvatsku u Baru na Mediteranskom prvenstvu, međutim zbog Goranove ozljede na put će samo Vinko.