07.10.2009.

Prvenstvo Hrvatske za juniore

U Pločama je održano Prvenstvo Hrvatske za juniore u organizaciji Karate kluba Ploče i Hrvatskog karate saveza. Ovo je natjecanje ujedno bilo i izborni turnir za nastup na skorašnjem Svjetskom prvenstvu u Maroku.

Dana 20.9.2009. godine u Pločama je održano Prvenstvo Hrvatske za juniore u organizaciji Karate kluba Ploče i Hrvatskog karate saveza. Ovo je natjecanje ujedno bilo i izborni turnir za nastup na skorašnjem Svjetskom prvenstvu u Maroku.

Karate klub Sokol predstavljalo je četvero natjecatelja u pratnji trenera Hrvatina Došena i Luke Karana. Kristina Galić je izvrsnim borbama postala prvakinja Hrvatske te time opravdala epitet velike nade hrvatskog karatea.

Ovim uspjehom potvrdila je mjesto u nacionalnoj vrsti te pokazala izvrsne rezultate koji se postižu redovitim treninzima u vrhunskim uvjetima Kluba.

Na natjecanju su još nastupili Nal Kuzmanić, te Albert Stjepandić i Ivan Vuljak s tek navršenih 16 godina te će im najveći izazov biti na predstojećim turnirima pokazati svoj maksimum.