13.07.2016.

STUDENTICE ČLANICE KLUBA NA EUROPSKIM SVEUČILIŠNIM IGRAMA 2016. U ZAGREBU

NAŠE ČLANICE-STUDENTICE NA EUROPSKIM SVEUČILIŠNIM IGRAMA!!!

 Naše klupske kolegice, Kristina Galić, Antonia Rupić, Monika Barić i Nina Jolić nastupile su na Europskim sveučilišnim igrama u Zagrebu na natjecanju u karate-borbama, predstavljajući Sveučilište u Splitu, predvođene izbornikom karate reprezentacije Splitskog sveučilišta, prof.dr. Nevenom Šerićem i jednim od naših najtrofejnijih trenera i bivšim izbornikom muške i ženske hrvatske seniorske karate reprezentacije, Slavenom Mikelićem, našim glavnim trenerom.

Ako ste pratili otvorenje 3. Europskih svučilišnih igara, sigurno ste zamijetili četiri prekrasne djevojke koje su nosile natpis i zastave splitskog sveučilišta i u njima prepoznali naše djevojke.

One su nastupile u karate-borbama i to Nina Jolić -68kg, Kristina Galić -68kg te Antonia Rupić i Monika Barić u kategoriji +68kg.

Djevojke su pružile izvrsne borbe i sve su prošle druga i treća kola, dok se najdalje probila Monika koja je izborila repasaž i na žalost izgubila u borbi za brončano odličje.

No to nije spriječilo djevojke da po kišnom vremenu, pravom zagrebačkom, s velikim osmjesima, ponosno nose naziv i oznake splitskog sveučilišta, koje predstavljaju na ovim Igrama.

Na fotografijama s borilišta u trenerskom kutu primjetit će te izbornika, prof. dr. Šerića, koji je djevojke vodio odjeven u novu majicu našeg Kluba.
Ipak su sve natjecateljice, članice istog pa ne možemo reći da je bilo sukoba interesa.

Pred borbe, zagrijavanje, istezanje, fizičku i ništa manje važnu psihičku pripremu te taktiku, djevojkama je vodio trener Slaven Mikelić, alfa i omega našeg Karate kluba Sokol.

Čestitamo djevojkama na iskazanom trudu, htijenju i zahvalimo im na vremenu koje su posvetile treniranju i pripremama za ovo veliko natjecanje.